Day tags 2023-09-11

eng тсн україна область ракета украине бойко украина области повітряний сша президент ріг допомогти кривий район россии рф тривога зеленский

Tags with an unusual surge in popularity:

бойко вишки marder боляче 580 буровий яна барнеа дубовий кировоградской російським спбу фан 20322 baerbock german ва вертолетных витримати вышек

Latest Published News for Each Tag

eng

Когда в 10 дней отпуска вместилась целая жизнь Пусть…, link

Когда в 10 дней отпуска вместилась целая жизньПусть каждый защитник вернется домой живым, невредимым и с Победой!📹 tonya_pryshchepa/TikTok🚀 Подписаться / Eng Twitter / YouTube / Eng Тelegram

тсн

🔥 І про ефективність FPV-камікадзе у руках наших…, link

Media is too big VIEW IN TELEGRAM 🔥 І про ефективність FPV-камікадзе у руках наших військових. Під Соледаром українські воїни продовжують знищувати техніку окупантів. На відео – результати злагодженої роботи аеророзвідників 30-ї ОМБр “Команда Вялого” та їхніх побратимів з інших підрозділів. Підписатися на Telegram ТСН | Перейти на YouTube ТСН

україна

Віталій Кличко: Зустрілися разом з Володимиром із…, link

Віталій Кличко: Зустрілися разом з Володимиром із міністром закордонних справ Німеччини Анналеною Бербок. Говорили про подальшу підтримку і допомогу України в боротьбі з російським агресором. Зокрема, і про надання Німеччиною спецтехніки для Державної прикордонної служби — для захисту кордону України в регіонах, що межують з росією та Білоруссю. Також торкнулися питання, щодо якого необхідна невідкладна допомога цивілізованого світу, — повернення на Батьківщину українських дітей, яких викрала і вивезла з окупованих територій росія. Зокрема, обговорили і питання фінансування німецьким урядом, допомоги в цифровізації архівів про злочини нацистів у Другу світову — у Бабиному Яру, і про злочини проти людяності російських варварів у сучасній Україні. Бо агресор намагається “замітати сліди” і спотворювати факти про свої діяння в Україні.

область

Тим часом як виглядала атака безпілотника на Курську…, link

Тим часом як виглядала атака безпілотника на Курську область Р

ракета

Reuters: администрация Байдена «близка» к одобрению…, link

Reuters: администрация Байдена «близка» к одобрению отправки Украине ракет большей дальности с кассетными боеприпасами. Но решения еще нет🇺🇦 Украина Сейчас / Подписаться

украине

Reuters: администрация Байдена «близка» к одобрению…, link

Reuters: администрация Байдена «близка» к одобрению отправки Украине ракет большей дальности с кассетными боеприпасами. Но решения еще нет🇺🇦 Украина Сейчас / Подписаться

бойко

565-й день войны: «Вышки Бойко», новая помощь от немцев,…, link

565-й день войны: «Вышки Бойко», новая помощь от немцев, российский и северокорейский диктаторы проведут переговоры 💪 Украина вернула под контроль так называемые «Вышки Бойко».🇩🇪Германия предоставит нашей стране дополнительные €20 млн гуманитарной помощи.🎯Задержан агент, который готовил удары по киевским ТЭЦ.🔥Сильный пожар вспыхнул в подмосковном Подольске, а в оккупированном Крыму с АЗС исчез дизель.👀Встреча путина и Ким Чен Ына, вероятно, состоится во Владивостоке.🔔Штрафы для родителей за прогулы детей в школе, налоги на собак и еще три факта о немцах.🚀 Подписаться / Eng Twitter / YouTube / Eng Тelegram

украина

В НАТО не видят признаков того, что россия…, link

Украина Сейчас: новости, война, Россия ⚡️МИД Румынии вызвал «на ковер» временного поверенного в делах России Причиной этого стали обнаруженные на территории Румынии обломки еще одного руснявого дрона. 🇺🇦 Украина Сейчас / Подписаться https://t.me/u_now/111690В НАТО не видят признаков того, что россия целенаправленно планировала атаковать территорию Румынии.Об этом пишет G4Media со ссылкой на заявление заместителя генсека НАТО Мирча Джоане.Он заявил, что нет никаких доказательств того, что Россия намерена напасть на государство-член НАТО после того, как в районе Плаура нашли обломки второго российского беспилотника.«Я хочу заверить румынскую общественность и общественность соседних территорий, что нет причин для беспокойства», - сказал Джоан.🇺🇦 Украина Сейчас / Подписаться

области

Россияне жалуются на атаку дронов в Курской области, link

В ночь на 12 сентября губернатор Курской области России Роман Старовойт сообщил об атаке беспилотников на город Рыльск. Источник: Старовойт в Telegram Детали: По словам российского чиновника, в Рыльске Курской области с беспилотника сбросили взрывное устройство.

повітряний

Харківщина - повітряна тривога!, link

Харківщина - повітряна тривога!

сша

Илон Маск заявил, что его отказ активировать Starlink в…, link

Украина Сейчас: новости, война, Россия Илон Маск опроверг сообщение о том, что в 2022 году ограничил работу Starlink у берегов Крыма и сорвал атаку Украины По его словам, система Starlink в этом районе и так не была доступна. При этом он признал, что получил от Украины экстренный запрос активировать… https://t.me/u_now/111455Илон Маск заявил, что его отказ активировать Starlink в районе Крыма нельзя считать госизменой.«Я гражданин США и имею только этот паспорт. Что бы ни случилось, я буду бороться за Америку и умру в ней. Конгресс США не объявлял войну России. Если кто и предатель, так это те, кто меня так называет», — написал Маск.Ранее, в США отдельные комментаторы обвинили Илона Маска в государственной измене из-за отказа включить связь Starlink, чтобы помочь Украине атаковать Черноморский флот РФ в Крыму.🇺🇦 Украина Сейчас / Подписаться

президент

У США вшанували пам’ять жертв терактів 11 вересня, link

Сполучені Штати в понеділок вшанували пам’ять жертв терактів 11 вересня, в результаті яких загинули майже 3000 людей, пише «Голос Америки».

Президент США Джо Байден виступив із промовою перед військовослужбовцями, працівниками служб швидкого реагування та їхніми родинами на військовій базі в Анкориджі, штат Аляска.

Байден прибув на Аляску після візиту на саміт G20 в Індії та зустрічі з лідерами у В’єтнамі. Хоча ці 22-гі роковини – рідкісний випадок, коли президент не з’явиться на урочистостях на місцях катастроф у Нью-Йорку, Пенсильванії чи у Пентагоні, це не є безпрецедентним.

Президент США Джордж Буш у 2005 році провів церемонію перед Білим домом, а президент Барак Обама в 2015 році провів у Білому домі хвилину мовчання перед тим, як відвідати захід, присвячений роботі військових у сусідньому Форт-Міді.

Дзвін надії пролунав у каплиці Святого Павла в Нью-Йорку в понеділок, щоб відзначити момент о 08:46 ранку за місцевим часом, коли 11 вересня 2001 року перший із двох літаків врізався у вежі-близнюки Всесвітнього торгового центру.

У понеділок, як і в минулі роки, рідні та близькі читали вголос імена 2977 жертв перед тисячами людей, які зібралися теплого хмарного ранку.

Перша леді Джилл Байден, міністр оборони Ллойд Остін і голова Об’єднаних штабів США генерал Марк Міллі взяли участь у церемонії покладання вінків у понеділок до Національного меморіалу Пентагону 11 вересня неподалік від Вашингтона, округ Колумбія.

Церемонія розпочалася зі дзвону, коли були зачитані імена кожного з 184 людей, які загинули після того, як терористи вбили захоплений літак у будівлю – 59 осіб були в літаку та 125 людей у будівлі. Пентагон є штаб-квартирою Міністерства оборони США.

11 вересня є державним Національним днем служіння та пам’яті в Сполучених Штатах, який має на меті перетворити день трагедії на день творення добра, щоб вшанувати пам’ять жертв і тих, хто надавав екстрену допомогу після терористичних атак.

Теракти 11 вересня 2001 року здійснили 19 екстремістів, пов’язаних з «Аль-Каїдою». Вони захопили чотири пасажирські літаки. Два з них були спрямовані на вежі-близнюки Всесвітнього торгового центру в Нью-Йорку і будівлю Міноборони в Вашингтоні. Ще один лайнер розбився неподалік від міста Шанксвілл у штаті Пенсильванія.

Під час терактів загинули близько трьох тисяч людей. Більшість із них – під час падіння веж Всесвітнього торгового центру.

Цей теракт став найбільшим за кількістю жертв в історії США й призвів до введення американських військ до Афганістану й згодом – до Іраку.

ріг

Вілкул розповів деталі атаки на Кривий Ріг За його…, link

Ukraine NOW В частині областей оголошено повітряну тривогу Керівник Ради оборони Кривого Рогу Вілкул повідомляє про вибухи у місті. Перебувайте в укриттях. https://t.me/UkraineNow/39225Вілкул розповів деталі атаки на Кривий РігЗа його словами, на території Криворізького району та міста Кривий Ріг силами ПВК “Схід” було знищено 11 БПЛА. Саме ці вибухи чули криворіжці вночі та вранці.”У Криворізькому районі сталася пожежа, ліквідована. В Гречаноподівській громаді пошкоджено 4 приватних будинки, декілька господарчих споруд”, - повідомив керівник Ради оборони міста.

допомогти

+ 3.5 мільйони гривень додає анонімна благодійниця, і…, link

STERNENKO 🔥 ЗРОБИМО ЇМ БОЛЯЧЕ 🔥 🫡У нас є можливість допомогти одній дуже хорошій справі — завдати росіянам серйозного удару. Більшого, аніж у Пскові, коли було знищено 4 Іл-76 + боєприпаси. Ваші кошти прямо допомогли цьому відбутись. Для максимального результату… https://t.me/ssternenko/20322+ 3.5 мільйони гривень додає анонімна благодійниця, і сума зібраних коштів сановить вже 46 мільйонів із 75 потрібних!

кривий

Вілкул розповів деталі атаки на Кривий Ріг За його…, link

Ukraine NOW В частині областей оголошено повітряну тривогу Керівник Ради оборони Кривого Рогу Вілкул повідомляє про вибухи у місті. Перебувайте в укриттях. https://t.me/UkraineNow/39225Вілкул розповів деталі атаки на Кривий РігЗа його словами, на території Криворізького району та міста Кривий Ріг силами ПВК “Схід” було знищено 11 БПЛА. Саме ці вибухи чули криворіжці вночі та вранці.”У Криворізькому районі сталася пожежа, ліквідована. В Гречаноподівській громаді пошкоджено 4 приватних будинки, декілька господарчих споруд”, - повідомив керівник Ради оборони міста.

район

Украинские военные продвигаются в районе Бахмута и на Запорожье – ISW, link

11 сентября украинские войска продолжили контрнаступательные операции в Донецкой и Запорожской областях, а также продвинулись в районе Бахмута и на западе Запорожской области. Источник: Институт изучения войны (ISW) Детали: За последнюю неделю освобождено 2 квадратных километра территории на бахмутском направлении и достигнуты успехи вблизи Клещеевки и Андреевки.

россии

😡Иран намерен предоставить России ракеты малой и…, link

😡Иран намерен предоставить России ракеты малой и большой дальности, – заявил директор израильской разведки «Моссад» Давид Барнеа.Предварительные подобные соглашения о предоставлении РФ ракет были сорваны.В ответ Иран может получить от россиян оружие, нужное им для атак по Израилю.«Мы опасаемся, что россияне передадут иранцам то, чего им не хватает, современное оружие, которое безусловно поставит под угрозу наш мир и, возможно, даже наше существование здесь», - подчеркнул глава «Моссада».🇺🇦 Украина Сейчас / Подписаться

рф

🥸 У місті Рильськ Курської області РФ пролунав вибух…., link

🥸 У місті Рильськ Курської області РФ пролунав вибух. За повідомленням місцевого губернатора, мовляв, винний український безпілотник, який нібито скинув вибуховий пристрій. Підписатися на Telegram ТСН Перейти на YouTube ТСН

тривога

Харківщина - повітряна тривога!, link

Харківщина - повітряна тривога!

зеленский

Зеленский провел совещание с Умеровым: Обещает, что бумажной работы в армии станет меньше, link

Зеленский заявил о необходимости цифровизации в армии, чтобы бумажной работы стало меньше, а в отчетах было то, что действительно требуется на “нуле”


бойко

565-й день войны: «Вышки Бойко», новая помощь от немцев,…, link

565-й день войны: «Вышки Бойко», новая помощь от немцев, российский и северокорейский диктаторы проведут переговоры 💪 Украина вернула под контроль так называемые «Вышки Бойко».🇩🇪Германия предоставит нашей стране дополнительные €20 млн гуманитарной помощи.🎯Задержан агент, который готовил удары по киевским ТЭЦ.🔥Сильный пожар вспыхнул в подмосковном Подольске, а в оккупированном Крыму с АЗС исчез дизель.👀Встреча путина и Ким Чен Ына, вероятно, состоится во Владивостоке.🔔Штрафы для родителей за прогулы детей в школе, налоги на собак и еще три факта о немцах.🚀 Подписаться / Eng Twitter / YouTube / Eng Тelegram

вишки

⚔️📸 Битва за море: ГУР показало унікальні…, link

ТСН новини / ТСН.ua ⁉️ Що таке “вишки Бойка”: де розташовані, хто власник і чим вони важливі для України Україна повернула під свій контроль “вишки Бойка” — газо- та нафтодобувні платформи в Чорному морі. Чому платформи називаються “вишками Бойка”, хто їхній власник та як… https://t.me/TCH_channel/101978⚔️📸 Битва за море: ГУР показало унікальні документальні кадри таємної спецоперації на газовидобувних платформах у Чорному морі – так званих “Вишках Бойка”.Спецпризначенці, зокрема, подолали шторм на гумових човнах, “зачистили” об’єкти розвідки окупантів, зіткнулись з ворожою авіацією, та евакуювали “Конана” - воїна, який опинився за бортом та провів у відкритому морі 14 годин.💪Підписатися на Telegram ТСН | Перейти на YouTube ТСН

marder

Четыре главных новости Украины и мира на 19:00 11 сентября, link

ВСУ получат еще 40 бронетранспортеров Marder от Rheinmetall, в ГУР раскрыли детали возвращения “вышек Бойко” и другие новости

боляче

🔥40 000 000 гривень!🔥 За перші 8 годин збору. Це щось…, link

STERNENKO 🔥 ЗРОБИМО ЇМ БОЛЯЧЕ 🔥 🫡У нас є можливість допомогти одній дуже хорошій справі — завдати росіянам серйозного удару. Більшого, аніж у Пскові, коли було знищено 4 Іл-76 + боєприпаси. Ваші кошти прямо допомогли цьому відбутись. Для максимального результату… https://t.me/ssternenko/20322🔥40 000 000 гривень!🔥За перші 8 годин збору. Це щось неймовірне. Дякую кожному та кожній, хто долучається донатом або поширенням!

580

За сутки ВСУ уничтожили 580 оккупантов 🇷🇺🐷 Общие…, link

За сутки ВСУ уничтожили 580 оккупантов 🇷🇺🐷Общие потери врага за время полномасштабного вторжения на данный момент составляют 269 210 военных – Генштаб.🇺🇦 Украина Сейчас / Подписаться

буровий

Історія, link

Лачен пише Україна повернула під контроль т.зв. «Вишки Бойка» — ГУР «Вишки Бойка» — це бурові газо- та нафтовидобувні платформи біля берегів Криму в Чорному морі. росія окупувала їх у 2015 році, а з початком повномасштабного вторгнення використовувала у військових… https://t.me/lachentyt/34138Історія

яна

Помер антиукраїнський регіонал Ян Табачник, екснардеп…, link

Помер антиукраїнський регіонал Ян Табачник, екснардеп та акордеоніст. Та й чорт з ним.

барнеа

Иран намерен предоставить россии ракеты малой и…, link

Иран намерен предоставить россии ракеты малой и большой дальности в дополнение к БПЛА, проданным ранее для вторжения в Украину – директор МоссадаОб этом глава израильской разведки Давид Барнеа заявил, выступая на ежегодной конференции Института контртеррористической политики, пишет The Times of Israel. В условиях продолжающегося военного вторжения россия использовала беспилотники иранского производства «Шахед-136» полученные из Тегерана, несмотря на то, что западные страны предостерегали Иран от экспорта. По его словам, попытки Ирана предоставить россии ракеты были сорваны. Барнеа добавил, что у него «есть ощущение, что вскоре будет сорвано еще больше сделок». Однако выразил опасения по поводу оружия, которое россия может предоставить Ирану в ответ.🚀 Подписаться / Eng Twitter / YouTube / Eng Тelegram

дубовий

Російські медіа повідомляють про загибель бойовика «ДНР» Дубового в Донецьку, link

За повідомленнями, Дубового збила машина

кировоградской

❗️В Кривом Роге слышны взрывы Информацию…, link

❗️В Кривом Роге слышны взрывыИнформацию подтвердил глава военной администрации Александр Вилкул.Воздушные силы ВСУ сообщают, что Кривой Рог атакуют ударные дроны.Также ракетная опасность объявлена в Кировоградской, Днепропетровской и Николаевской областях.🚀 Подписаться / Eng Twitter / YouTube / Eng Тelegram

російським

Після спецоперації з російським Мі-8 кількість охочих…, link

Після спецоперації з російським Мі-8 кількість охочих рашистів здатися Україні у полон зросла на 70%, — представник ГУР МОУ.🤞🏻

спбу

🔥✌️ Украина вернула под контроль так называемые…, link

Media is too big VIEW IN TELEGRAM 🔥✌️ Украина вернула под контроль так называемые «Вышки Бойко». Еще одна успешная операция ГУР!«Вышки Бойко» – это буровые газо- и нефтедобывающие платформы у берегов Крыма в Черном море, которые РФ оккупировала еще в 2015 году. С началом полномасштабного вторжения использовала их в военных целях. В частности, в качестве вертолетных площадок и для размещения средств РЛС.Уникальную операцию по установлению контроля над «Вышками Бойко» провели силы подразделений ГУР МО Украины, в частности, под контроль были возвращены буровые платформы «Петр Годовалец» и «Украина», а также СПБУ «Таврида» и СПБУ «Сиваш».Во время проведения операции спецназам удалось захватить ценные трофеи: запас вертолетных боеприпасов типа НАР (неуправляемых авиационных ракет), а также РЛС «Неву», которая может отслеживать движение судов в Черном море.🇺🇦 Украина Сейчас / Подписаться

фан

🇷🇺🤡 Китайская «ватная» оперная певица Ван Фан…, link

Украина Сейчас: новости, война, Россия 🤬 Праздник российского цинизма Китайская оперная певица поет «Катюшу» в разрушенном оккупантами Драмтеатре Мариуполя, где, по данным прокуратуры Донбасса, погибли около 600 мирных людей. 🇺🇦 Украина Сейчас / Подписаться https://t.me/u_now/111532 Media is too big VIEW IN TELEGRAM 🇷🇺🤡 Китайская «ватная» оперная певица Ван Фан попыталась объяснить свое появление в оккупированном Мариуполе.«Когда я увидела, что «украинские нацисты убивают детей Донбасса», это вызвало во мне шквал гневных эмоций, поэтому я решила приехать на Донбасс и помочь детям!» - заявила Ван Фан.Муж артистки Чжоу Сяопин является членом Народного политического консультативного совета, подчиняющегося Компартии Китая. На видео он рядом обвиняет в ударе по драмтеатру Мариуполя Украину, а также распространяет российскую пропаганду о защите жителей Донбасса от атак НАТО.🇺🇦 Украина Сейчас / Подписаться

20322

+ 3.5 мільйони гривень додає анонімна благодійниця, і…, link

STERNENKO 🔥 ЗРОБИМО ЇМ БОЛЯЧЕ 🔥 🫡У нас є можливість допомогти одній дуже хорошій справі — завдати росіянам серйозного удару. Більшого, аніж у Пскові, коли було знищено 4 Іл-76 + боєприпаси. Ваші кошти прямо допомогли цьому відбутись. Для максимального результату… https://t.me/ssternenko/20322+ 3.5 мільйони гривень додає анонімна благодійниця, і сума зібраних коштів сановить вже 46 мільйонів із 75 потрібних!

baerbock

Zelenskyy, Baerbock discuss Ukraine’s current defense needs, strengthening of air defense, link

President of Ukraine Volodymyr Zelenskyy met with German Foreign Minister Annalena Baerbock, the press service of the head of state reports.

german

German FM notes importance of strengthening fight against corruption in Ukraine, link

German Foreign Minister Annalena Baerbock, who arrived in Kyiv on Monday, noted the importance of strengthening the fight against corruption in Ukraine on the path to EU membership.

ва

Вважаєте ви що президент несе пряму відповідальність за корупцію в уряді та ВА, link

Вважаєте ви що президент несе пряму відповідальність за корупцію в уряді та ВАAnonymous Poll56% - Так44% - Ні

вертолетных

Реакция Кремля на информацию ГУР МО о «Вышках Бойко»…, link

Pravda Gerashchenko 💪 Украина вернула под контроль так называемые «Вышки Бойко» - ГУР Россия оккупировала их в 2015 году, а с началом полномасштабного вторжения использовала в военных целях. В частности, в качестве вертолетных площадок и для размещения средств РЛС. «Вышки Бойко»… https://t.me/Pravda_Gerashchenko/79116Реакция Кремля на информацию ГУР МО о «Вышках Бойко» #юмор🚀Подписаться / Eng Twitter / YouTube / Eng Тelegram

витримати

Вечірнє звернення Володимира Зеленського: Сьогодні…, link

Media is too big VIEW IN TELEGRAM Вечірнє звернення Володимира Зеленського:Сьогодні від ранку різні українські міста, області зазнали російських ударів. Нікополь – жорстокі російські обстріли, артилерія. Очаків Миколаївської області, Херсон та інші міста й села Херсонщини, Пологівський район Запорізької області, Донеччина. Покровський район, Бахмутський, Волноваський та інші. Харківщина. Чернігівщина. Сумщина. Кривий Ріг – ракетний удар. Черговий наліт «шахедів». Коли на частині території нашої держави тиша і відносний спокій, ми маємо завжди памʼятати про ту нашу землю, про ті наші міста й села, які майже постійно під вогнем.І хоч сьогодні вже й 565-й день цієї війни, ми всі, кожен і кожна в Україні, маємо бути зосереджені на обороні держави так само, як і в перші дні. Росія не сподівається перемогти. Ворог сподівається лише на те, що ми не витримаємо. Україна повинна витримати. Все, що нас посилює, – пріоритет.Жодного послаблення! І нікому не дозволимо послаблювати Україну.Слава всім нашим воїнам! Дякую всім, хто допомагає!Слава Україні!🇺🇦 Украина Сейчас / Подписаться

вышек

“Выкололи врагу глаза”. Что означает возвращение “вышек Бойко” под контроль Украины, link

Украина вернула контроль над “вышками Бойко” и сделала еще один шаг к освобождению временно оккупированного Крыма

How It's Made

Automatic algorithm adds appropriate tags for each news item.

When the day ends, the daily frequency of use of each tag is calculated.

The algorithm also selects tags that are present in several sources during the day, but there was no news with them on the previous day.