Day tags 2023-12-09

тсн eng youtube область рада telegram перейти район україна підписати украина метро рф ова сша щорсу 2024 військовий грудень доба

Tags with an unusual surge in popularity:

щорсу юрчишин шуфрича аргентина демонтаж демонтувал 247 654 автомат верде демонтажу дуду кабо комендантської макіївці перекриття поді янська reflex автоперевезення

Latest Published News for Each Tag

тсн

👉 Наразі передумов для блекаутів немає, але у…, link

👉 Наразі передумов для блекаутів немає, але у випадку терористичних атак росіян на українську енергосистему відключення світла все ж можуть бути, проте вони матимуть тимчасовий характер. Про це заявив міністр енергетики України Герман Галущенко. ”Єдина загроза - це атаки росіян. Передбачити рівень атак і коли вони будуть - це складно”, - зауважив Галущенко. Підписатися на Telegram ТСН Перейти на YouTube ТСН

eng

💯 Самое главное — верить в себя! И тогда не имеет…, link

💯 Самое главное — верить в себя! И тогда не имеет значение ни рост, ни вес, ни возрастНе давайте себя в обиду😉📹Inteligencia Artificial🚀Подписаться / Eng Twitter / YouTube / Eng Тelegram

youtube

💯 Самое главное — верить в себя! И тогда не имеет…, link

💯 Самое главное — верить в себя! И тогда не имеет значение ни рост, ни вес, ни возрастНе давайте себя в обиду😉📹Inteligencia Artificial🚀Подписаться / Eng Twitter / YouTube / Eng Тelegram

область

❗️Хмельницька, Тернопільська області - загроза…, link

❗️Хмельницька, Тернопільська області - загроза «шахедів»Перебувайте в укриттях!✅підписуйся на Ukraine NOW

рада

Рада ЄС на наступному засіданні обговорить безпекові зобов’язання, зокрема перед Україною – Боррель, link

Верховний представник Європейського союзу з питань закордонних справ і політики безпеки Жозеп Боррель повідомив, що наступне засідання Ради ЄС у закордонних справах буде присвячене зобов’язанням ЄС з безпеки та пропозиціям щодо зміцнення української армії.

«На наступному засіданні Ради ЄС ми обговоримо безпекові зобов’язання ЄС, і на столі лежатимуть пропозиції щодо збільшення нашого внеску у військовий потенціал України», – повідомив Боррель у твітері.

За його словами, необхідно зміцнювати Збройні сили України, включно із системами ППО. У цьому зв’язку Боррель звернув увагу на ракетну атаку, яку армія РФ здійснила по Україні напередодні.

8 грудня російські війська атакували територію України 20-ма крилатими ракетами Х-101/Х-555 та балістичною ракетою «Іскандер-М». Силами та засобами протиповітряної оборони України було знищено 14 крилатих ракет.

telegram

🇺🇦Коротко. Війна. День 654…., link

Media is too big VIEW IN TELEGRAM 🇺🇦Коротко. Війна. День 654. ВідеодайджестПідписатися на Telegram ТСН | Перейти на YouTube ТСН

перейти

🇺🇦Коротко. Війна. День 654…., link

Media is too big VIEW IN TELEGRAM 🇺🇦Коротко. Війна. День 654. ВідеодайджестПідписатися на Telegram ТСН | Перейти на YouTube ТСН

район

всьо писять + спать, link

Николаевский Ванёк мопед путешествует западными регионами страны, сейчас в районе Городка Хмельницкой области https://t.me/vanek_nikolaev/19655всьописять + спать

україна

Зеленський у дорозі до Аргентини – прямує на інавгурацію новообраного президента, link

Президент України Володимир Зеленський нині перебуває у дорозі до Аргентини, повідомив ввечері суботи Офіс президента.

«Дорогою до Аргентини для участі в інавгурації новообраного президента Хав’єра Мілея Володимир Зеленський провів зустріч із прем’єр-міністром Республіки Кабо-Верде Жозе Уліссешем Коррея-і-Сілвою, яка стала першою в історії двосторонніх відносин із цією країною», – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що сторони, серед іншого, обговорили «активізацію відносин України з країнами Африки, посилення взаємодії в межах участі у міжнародних форумах, а також узгодили графік двосторонніх контактів на найближчу перспективу».

Зеленський запросив очільника уряду Кабо-Верде відвідати Україну з візитом.

Кабо-Верде – держава в Атлантичному океані за понад 600 км від західного узбережжя Африки.

Очікується, що Зеленський має прибути до столиці Аргентини Буенос-Айреса у неділю вранці.

В Аргентині на виборах 19 листопада переміг правий популіст, кандидат від опозиційної лібертаріанської коаліції «Свобода наступає» Хав’єр Мілей. Інавгурація запланована на 10 грудня.

підписати

⚠️Група ударних БпЛА в західній частині…, link

⚠️Група ударних БпЛА в західній частині Кіровоградської області курсом на Вінниччину.Підписатися на Telegram ТСН Перейти на YouTube ТСН

украина

В Украине зафиксирован пик заболеваемости на COVID и…, link

Украина Сейчас: новости, война, Россия 🤒ОРВИ, гриппом и COVID-19 заболело более 143 тысячи украинцев за прошедшую неделю, - Минздрав Всего с начала октября заболело 553 166 украинцев. 🇺🇦 Украина Сейчас / Подписаться https://t.me/u_now/117187В Украине зафиксирован пик заболеваемости на COVID и гриппС начала эпидемического подъема в Украине заболело уже 1,3 млн граждан.«Это больше, чем в прошлом году, по меньшей мере, на 40%. Вместе с тем, если посмотреть по интенсивности эпидемического процесса, то он немного больше, чем в прошлом году, – всего на 8%», - сообщил главный санитарный врач Игорь Кузин в эфире телемарафона.🇺🇦 Украина Сейчас / Подписаться

метро

Между станциями метро “Демеевская” и “Теремки” могут запустить челночное движение, link

В Киеве рассматривают возможность запуска челночного движения по неповрежденному тоннелю между станциями метро “Демеевская” и “Теремки”. Источник: директор Департамента транспортной инфраструктуры КГГА Руслан Кадыбор, начальник “Киевского метрополитена” Виктор Брагинский на брифинге в субботу, сообщают Суспільне и КГГА Детали: По словам Кадыбора, в таком случае интервал движения между поездами составит до получаса.

рф

Жодних передумов для блекаутів немає, проте атаки РФ можуть все змінити, link

Міністр енергетики України Герман Галущенко запевнив, що передумов для блекаутів немає, але атаки росіян можуть суттєво все змінити, повідомляє сайт урядового порталу.

ова

Армія РФ обстріляла центр Херсона, постраждала одна людина, link

Російська армія обстріляла центр Херсона, попередньо, одна людина дістала поранення, повідомляє обласна військова адміністрація (ОВА).

сша

Госдеп США предоставил боеприпасы Израилю без одобрения Конгресса – СМИ, link

Администрация президента США Джо Байдена воспользовалась чрезвычайными полномочиями, чтобы разрешить продажу около 14 000 танковых снарядов Израилю без одобрения Конгресса. Источник: Reuters со ссылкой на Пентагон Детали: Как отмечается, Государственный департамент США использовал чрезвычайные полномочия, предусмотренные Законом о контроле за экспортом вооружений, для срочной поставки танковых снарядов стоимостью 106,5 млн долларов США Израилю.

щорсу

У Києві демонтували пам’ятник більшовицькому діячеві Миколі Щорсу (фоторепортаж), link

9 грудня у столиці України демонтували пам’ятник одному з військових командирів більшовиків Миколі Щорсу на бульварі Тараса Шевченка

2024

НКРЕКП встановила на 2024 р. тариф “Укренерго” на передачу е/е в розмірі 528,57 грн/МВт-год, link

Національна комісія, що здійснює держрегулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), встановила на 2024 рік тариф НЕК “Укренерго” на передачу електроенергії в розмірі 528,57 грн/МВт-год (тут і далі без ПДВ).

військовий

У РФ через допис із георгіївською стрічкою затримали громадянина США, link

У російському Санкт-Петербурзі через допис із зображенням георгіївської стрічки затримали громадянина США та РФ Юрія Малєва, повідомляє об’єднана пресслужба судів міста. Його звинувачують за статтею про реабілітацію нацизму. Чоловік два тижні тому приїхав із Естонії.

За версією слідства, 8 травня минулого року підозрюваний опублікував зображення трупа з біркою у кольорах стрічки та підписом «Як правильно носити георгіївську стрічку». За це на Малєва поскаржилася до поліції пенсіонерка з Санкт-Петербурга.

Смольнінський райсуд Санкт-Петербурга взяв його під арешт. Суд вважає, що своїми діями чоловік «висловив явну неповагу до суспільства і днів військової слави». Затриманому загрожує до 5 років колонії.

Затримання без вказівки імені підтверджує і пресслужба міської поліції.

«Георгіївська стрічка» – відносно недавній у нинішньому значенні символ російських військових. Її активне використання в XXI столітті повʼязане з бажанням нинішньої російської влади витіснити червоний прапор як символ перемоги у Другій світовій війни. Червоний прапор асоціюється з комуністичною партією, яка частиною пересічних росіян сприймається як альтернатива правлінню Володимира Путіна.

В Україні з 2014 року ця стрічка сприймається насамперед як символ російської окупації частини українських регіонів. Використання «георгіївської стрічки» заборонене в Україні.

З 2022 року георгіївська стрічка є у РФ також символом підтримки російського вторгнення в Україну. З вересня 2022 року стрічку оголошено символом військової слави Росії. За її осквернення президент Володимир Путін запровадив кримінальне покарання до п’яти років колонії.

грудень

Головні новини за 9 грудня: ▪️У ВР обрали нового…, link

Головні новини за 9 грудня:▪️У ВР обрали нового голову Комітету з питань свободи слова замість одіозного шуфрича▪️Закриті на ремонт станції столичного метро будуть функціонувати як укриття▪️У тимчасово окупованій Макіївці потужна «бавовна»▪️Верховна Рада ухвалила законопроєкт щодо відповідальності за порушення комендантської години▪️У Києві демонтували пам’ятник миколі щорсу ▪️Угорські перевізники з 11 грудня почнуть блокувати пункт пропуску «Захонь-Чоп»✅підписуйся на Ukraine NOW

доба

Ситуація на фронті залишається складною, за добу відбулося 45 бойових зіткнень, link

Ситуація на фронті залишається складною, протягом доби відбулося 45 бойових зіткнень, а Сили оборони утримують позиції на лівобережжі Дніпра Херсонської області, повідомляє Генеральний штаб ЗСУ станом на 19:00 вечора суботи.


щорсу

У Києві демонтували пам’ятник більшовицькому діячеві Миколі Щорсу (фоторепортаж), link

9 грудня у столиці України демонтували пам’ятник одному з військових командирів більшовиків Миколі Щорсу на бульварі Тараса Шевченка

юрчишин

⚡️Эффективность национального телемарафона под…, link

Украина Сейчас: новости, война, Россия ⚡️Вместо Шуфрича: ВР утвердила депутата Ярослава Юрчишина на должность главы комитета по свободе слова Юрчишин из фракции «Голос» назначен вместо Нестора Шуфрича, подозреваемого в госизмене. «За» проголосовали 247 нардепов. 🇺🇦 Украина Сейчас / Подписаться https://t.me/u_now/120217⚡️Эффективность национального телемарафона под вопросомОб этом заявил новый председатель комитета Верховной Рады по вопросам свободы слова Ярослав Юрчишин в комментарии Интерфакс-Украина.Он отметил, что с одной стороны, логика создания официального единого канала коммуникаций в воюющей стране имеет смысл.При этом, по его словам, если большинство общества получает информацию из анонимных тг-каналов, то «что-то с марафоном не так». 🇺🇦 Украина Сейчас / Подписаться

шуфрича

⚡️Эффективность национального телемарафона под…, link

Украина Сейчас: новости, война, Россия ⚡️Вместо Шуфрича: ВР утвердила депутата Ярослава Юрчишина на должность главы комитета по свободе слова Юрчишин из фракции «Голос» назначен вместо Нестора Шуфрича, подозреваемого в госизмене. «За» проголосовали 247 нардепов. 🇺🇦 Украина Сейчас / Подписаться https://t.me/u_now/120217⚡️Эффективность национального телемарафона под вопросомОб этом заявил новый председатель комитета Верховной Рады по вопросам свободы слова Ярослав Юрчишин в комментарии Интерфакс-Украина.Он отметил, что с одной стороны, логика создания официального единого канала коммуникаций в воюющей стране имеет смысл.При этом, по его словам, если большинство общества получает информацию из анонимных тг-каналов, то «что-то с марафоном не так». 🇺🇦 Украина Сейчас / Подписаться

аргентина

Зеленський у дорозі до Аргентини – прямує на інавгурацію новообраного президента, link

Президент України Володимир Зеленський нині перебуває у дорозі до Аргентини, повідомив ввечері суботи Офіс президента.

«Дорогою до Аргентини для участі в інавгурації новообраного президента Хав’єра Мілея Володимир Зеленський провів зустріч із прем’єр-міністром Республіки Кабо-Верде Жозе Уліссешем Коррея-і-Сілвою, яка стала першою в історії двосторонніх відносин із цією країною», – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що сторони, серед іншого, обговорили «активізацію відносин України з країнами Африки, посилення взаємодії в межах участі у міжнародних форумах, а також узгодили графік двосторонніх контактів на найближчу перспективу».

Зеленський запросив очільника уряду Кабо-Верде відвідати Україну з візитом.

Кабо-Верде – держава в Атлантичному океані за понад 600 км від західного узбережжя Африки.

Очікується, що Зеленський має прибути до столиці Аргентини Буенос-Айреса у неділю вранці.

В Аргентині на виборах 19 листопада переміг правий популіст, кандидат від опозиційної лібертаріанської коаліції «Свобода наступає» Хав’єр Мілей. Інавгурація запланована на 10 грудня.

демонтаж

Демонтаж пам’ятника Щорсу в Києві тривав 6 годин, link

У Києві в суботу демонтували пам’ятник Миколі Щорсу протягом шести годин, повідомив директор Департаменту територіального контролю міста Києва Михайло Буділов.

демонтувал

У Києві демонтували пам’ятник більшовицькому діячеві Миколі Щорсу (фоторепортаж), link

9 грудня у столиці України демонтували пам’ятник одному з військових командирів більшовиків Миколі Щорсу на бульварі Тараса Шевченка

247

Замість Шуфрича: Верховна рада обрала нового голову Комітету з питань свободи слова, link

За таке рішення проголосували 247 народних депутатів

654

🇺🇦Коротко. Війна. День 654…., link

Media is too big VIEW IN TELEGRAM 🇺🇦Коротко. Війна. День 654. ВідеодайджестПідписатися на Telegram ТСН | Перейти на YouTube ТСН

автомат

Комплекс на Закарпатті, куди приходили з ТЦК, написав…, link

Media is too big VIEW IN TELEGRAM Комплекс на Закарпатті, куди приходили з ТЦК, написав заяву в поліцію, СБУ, ДБР щодо побиття та викрадення людейЗазначається, що подія сталася 7 грудня о 12:30. За даними комплексу, “декілька десятків невідомих осіб у балаклавах та у військовій формі з автоматами, увірвались на територію”. Уточнюється, що люди не показали жодних документів.”Під дулами автоматів вигнали на вулицю із саун і процедурних кабінетів всіх відвідувачів, у тому числі дітей, жінок та людей похилого віку. Організовував цю акцію, та був особисто присутній очільник Закарпатського ОТЦК Савчук Андрій та очільник Ужгородського РТЦК Тищук Ігор, який наніс тілесні ушкодження адвокату комплексу, і відібрав мобільний телефон, коли він здійснював відеофіксацію цього беззаконня.При цьому, без жодних пояснень та без вручення повісток, озброєні люди у балаклавах спакували у свій автобус двох працівників Комплексу та вивезли їх у невідомому напрямку”, — заявили у комплексі “Термальні води Косино”✅підписуйся на Ukraine NOW

верде

Зеленський у дорозі до Аргентини – прямує на інавгурацію новообраного президента, link

Президент України Володимир Зеленський нині перебуває у дорозі до Аргентини, повідомив ввечері суботи Офіс президента.

«Дорогою до Аргентини для участі в інавгурації новообраного президента Хав’єра Мілея Володимир Зеленський провів зустріч із прем’єр-міністром Республіки Кабо-Верде Жозе Уліссешем Коррея-і-Сілвою, яка стала першою в історії двосторонніх відносин із цією країною», – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що сторони, серед іншого, обговорили «активізацію відносин України з країнами Африки, посилення взаємодії в межах участі у міжнародних форумах, а також узгодили графік двосторонніх контактів на найближчу перспективу».

Зеленський запросив очільника уряду Кабо-Верде відвідати Україну з візитом.

Кабо-Верде – держава в Атлантичному океані за понад 600 км від західного узбережжя Африки.

Очікується, що Зеленський має прибути до столиці Аргентини Буенос-Айреса у неділю вранці.

В Аргентині на виборах 19 листопада переміг правий популіст, кандидат від опозиційної лібертаріанської коаліції «Свобода наступає» Хав’єр Мілей. Інавгурація запланована на 10 грудня.

демонтажу

Станція Деміївська, поїзд далі не їде, link

STERNENKO У Києві Щорса готують до демонтажу https://t.me/ssternenko/23213Станція Деміївська, поїзд далі не їде

дуду

Блокада границ: евродепутаты призвали Дуду и…, link

Украина Сейчас: новости, война, Россия Видео дня: возвращение в Украину фур, заблокированных в Польше Ранее в Украине готовили эвакуацию тех, кто застрял на польско-украинской границе из-за блокады польских перевозчиков. 🇺🇦 Украина Сейчас / Подписаться https://t.me/u_now/120065Блокада границ: евродепутаты призвали Дуду и руководство ЕС к действиямЕвродепутаты отмечают, что польская блокада границ ослабляет способность Украины защищаться от российской агрессии. Также действия польских протестующих затрудняют доставку гуманитарной помощи от европейских волонтеров.«Действия польских перевозчиков напоминают другую блокаду – ту, которую совершила страна-агрессор, закрыв свободный доступ к украинским портам Черного моря», – говорится в обращении.🇺🇦 Украина Сейчас / Подписаться

кабо

Зеленський у дорозі до Аргентини – прямує на інавгурацію новообраного президента, link

Президент України Володимир Зеленський нині перебуває у дорозі до Аргентини, повідомив ввечері суботи Офіс президента.

«Дорогою до Аргентини для участі в інавгурації новообраного президента Хав’єра Мілея Володимир Зеленський провів зустріч із прем’єр-міністром Республіки Кабо-Верде Жозе Уліссешем Коррея-і-Сілвою, яка стала першою в історії двосторонніх відносин із цією країною», – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що сторони, серед іншого, обговорили «активізацію відносин України з країнами Африки, посилення взаємодії в межах участі у міжнародних форумах, а також узгодили графік двосторонніх контактів на найближчу перспективу».

Зеленський запросив очільника уряду Кабо-Верде відвідати Україну з візитом.

Кабо-Верде – держава в Атлантичному океані за понад 600 км від західного узбережжя Африки.

Очікується, що Зеленський має прибути до столиці Аргентини Буенос-Айреса у неділю вранці.

В Аргентині на виборах 19 листопада переміг правий популіст, кандидат від опозиційної лібертаріанської коаліції «Свобода наступає» Хав’єр Мілей. Інавгурація запланована на 10 грудня.

комендантської

Головні новини за 9 грудня: ▪️У ВР обрали нового…, link

Головні новини за 9 грудня:▪️У ВР обрали нового голову Комітету з питань свободи слова замість одіозного шуфрича▪️Закриті на ремонт станції столичного метро будуть функціонувати як укриття▪️У тимчасово окупованій Макіївці потужна «бавовна»▪️Верховна Рада ухвалила законопроєкт щодо відповідальності за порушення комендантської години▪️У Києві демонтували пам’ятник миколі щорсу ▪️Угорські перевізники з 11 грудня почнуть блокувати пункт пропуску «Захонь-Чоп»✅підписуйся на Ukraine NOW

макіївці

Головні новини за 9 грудня: ▪️У ВР обрали нового…, link

Головні новини за 9 грудня:▪️У ВР обрали нового голову Комітету з питань свободи слова замість одіозного шуфрича▪️Закриті на ремонт станції столичного метро будуть функціонувати як укриття▪️У тимчасово окупованій Макіївці потужна «бавовна»▪️Верховна Рада ухвалила законопроєкт щодо відповідальності за порушення комендантської години▪️У Києві демонтували пам’ятник миколі щорсу ▪️Угорські перевізники з 11 грудня почнуть блокувати пункт пропуску «Захонь-Чоп»✅підписуйся на Ukraine NOW

перекриття

⚡️Пам’ятник Щорсу у Києві нарешті…, link

Украина Сейчас: новости, война, Россия ⚡️У Києві розпочали демонтаж пам’ятника Миколі Щорсу Для демонтажу складної конструкції можливе тимчасове часткове перекриття руху бульваром Тараса Шевченка. Надалі монумент радянському діячу зберігатиметься в Державному музеї авіації України ім. О. К.… https://t.me/u_now/120201 Media is too big VIEW IN TELEGRAM ⚡️Пам’ятник Щорсу у Києві нарешті демонтувалиДемонтаж тривав понад 6 годин.Під час робіт у Щорса відпав бінокль, але після повернення на землю йому його повернули.Раніше у КМДА повідомляли, що його пам’ятник передадуть на зберігання в Державний музей авіації ім. Антонова.🇺🇦 Украина Сейчас / Подписаться

поді

Пам’ятник Щорсу врешті демонтували!…, link

ТСН новини / ТСН.ua У Києві триває демонтаж пам’ятника Щорсу  За історичною подією можна стежити наживо! 👈 Підписатися на Telegram ТСН | Перейти на YouTube ТСН https://t.me/TCH_channel/115042 Media is too big VIEW IN TELEGRAM Пам’ятник Щорсу врешті демонтували! Підписатися на Telegram ТСН | Перейти на YouTube ТСН

янська

Унаслідок ворожого артобстрілу Куп’янська загинули дві жінки -, link

Російські окупаційні війська в суботу, близько 15:30, з артилерії обстріляли Куп’янськ, повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов.

reflex

🩸 Чеський журнал Reflex запропонував свій дизайн…, link

ТСН новини / ТСН.ua 🤬 Міжнародний олімпійський комітет (МОК) допустив до Олімпіади-2024 атлетів з Росії та Білорусі у нейтральному статусі. Підписатися на Telegram ТСН | Перейти на YouTube ТСН https://t.me/TCH_channel/114977🩸 Чеський журнал Reflex запропонував свій дизайн олімпійської форми для росіян та білорусівПоки російські військові на чолі з військовим злочинцем путіним все ще вбивають мирних жителів в Україні, викрадають українських жінок, ґвалтують і катують усіх, хто до них потрапляє, Міжнародний олімпійський комітет подумав, що було б чудовою ідеєю відправити російських і білоруських спортсменів на Олімпіаду в Париж під нейтральним прапором. “Ми «аплодуємо» та схвалюємо рішення за умови, що спортсмени будуть носити колекцію, яку ми створили для них за допомогою штучного інтелекту Midjourney”, - заявило видання.Підписатися на Telegram ТСН | Перейти на YouTube ТСН

автоперевезення

⚡️ Угорські перевізники 11 грудня почнуть протест на…, link

⚡️ Угорські перевізники 11 грудня почнуть протест на кордоні біля ПП «Захонь-Чоп» подібно до демонстрацій польських і словацьких далекобійників, — асоціація угорських підрядників автоперевезень «MKFE».Підписатися на Telegram ТСН Перейти на YouTube ТСН
How It's Made

Automatic algorithm adds appropriate tags for each news item.

When the day ends, the daily frequency of use of each tag is calculated.

The algorithm also selects tags that are present in several sources during the day, but there was no news with them on the previous day.