Week 30 report

Heatmap of Top Tags

Heatmap of Top Tags

Last 3 Weeks Activity

Deliberately Promoted Tags 🚩

Our algorithm identified these tags as suspicious. Perhaps these terms were deliberately promoted in the media.

Nothing this week...

Most Relevant News for Each Tag

auto

Na dálnici D1 za Prahou se srazilo devět aut,

Několik nehod komplikuje provoz na dálnici D1. Hromadná nehoda omezuje provoz v zúžení u Prahy, další je u Velké Beranova a na 89. kilometru.

druhý

Slavný Froome ve druhé etapě Czech Tour vyhořel, slaví Němec Lipowitz,

Druhou etapu Czech Tour, jež vedla z Olomouce na Pustevny, vyhrál německý cyklista Florian Lipowitz a dostal se do čela průběžného pořadí. Nejlepším Čechem v etapě byl čtvrtý Adam Ťoupalík z týmu Elkov-Kasper, celkově je nevýše sedmý Jakub Otruba z ATT Investments.

dítě

Pět zraněných po srážce dvou aut na Mělnicku. Do nemocnice musely i děti,

Dvě osobní auta se srazila v pátek dopoledne na Mělnicku. Záchranáři do nemocnic převezli pět lidí včetně dvou dětí.

hasič

S požáry bojují i v Portugalsku a Chorvatsku. Oheň se přiblížil k Dubrovníku,

Stovky hasičů bojují s požáry v Portugalsku a Chorvatsku, kde se plameny přiblížily až na dvanáct kilometrů k Dubrovníku. Obě země nasadily hasicí letadla. V Portugalsku zachvátil požár přírodní park Sintra-Cascais, který leží západně od Lisabonu. S plameny bojuje přes 600 hasičů za využití téměř 190 hasičských vozů. Turečtí hasiči bojují s lesním požárem nedaleko turistického střediska Kemer v jižní části země.

liga

Úvodní utkání 2. předkola fotbalové Konferenční ligy:,

Úvodní utkání 2. předkola fotbalové Konferenční ligy: Struga (Sev. Mak.) - Budučnost Podgorica 1:0 (1:0) RFS Riga - Sabah (Ázerb.) 0:2 (0:1) Midtjylland - Niederkorn (Luc.) 2:0 (1:0) CSKA 1948 Sofia (Bul.) - FCSB (Rum.) 0:1 (0:1) Neman Grodno (Běl.) - Balzan (Malta) 2:0 (0:0) Fenerbahce Istanbul - Zimbru Kišiněv 5:0 (2:0)

milión

Na Blanensku hořela v noci stodola, škoda je zhruba tři miliony korun,

Požár stodoly, který napáchal podle předběžných odhadů škodu tři miliony korun, likvidovali v noci jihomoravští hasiči v Bukovince na Blanensku.

ostrov

Požáry dál sužují Řecko. Nejhorší je situace na východě země, hlásí hasiči,

Na ostrově Rhodos bojují hasiči s požáry už desátý den.

plzeň

Mrzutý i vytočený Koubek. Gól po uplynutí nastavení? Na to se nevymlouvám, hlásí trenér Plzně,

Emotivní závěr utkání Plzně s Hradcem Králové hodně prožíval i trenér domácích fotbalistů Miroslav Koubek. „V posledních sekundách nemůžeme dopustit, že se druhé mužstvo přesune na naši polovinu,” štve zkušeného kouče, že Hradec vyrovnal na konečných 1:1 z úplně poslední akce utkání. A fakt, že gól padl po uplynutí pětiminutového nastavení? Na to se Koubek prý nechce vymlouvat.

požár

Požáry dál sužují Řecko. Nejhorší je situace na východě země, hlásí hasiči,

Na ostrově Rhodos bojují hasiči s požáry už desátý den.

ruský

Ukrajinské drony útočily v Moskvě, prohlásil starosta,

Moskevský starosta Sergej Sobjanin uvedl, že v neděli brzy ráno na ruskou metropoli zaútočily ukrajinské bezpilotní prostředky. Při útoku nikdo nezemřel, píše AFP s odkazem na prohlášení Sobjanina. Podle ruského ministerstva obrany se podařilo zneškodnit tři bezpilotní prostředky. Na moskevském letišti Vnukovo byl krátce zastaven provoz. Kyjev tvrzení o útoku nekomentoval.

semifinále

Seemanová i Gracík byli v motýlkářských rozplavbách na MS ve čtvrté desítce,

Barbora Seemanová i Daniel Gracík skončili v motýlkářských rozplavbách na plaveckém mistrovství světa ve čtvrté desítce. K postupu do semifinále tak měli v japonské Fukuoce daleko.

soud

Soud zrušil trest advokátu Černému,

Pražský městský soud ve středu zrušil v neveřejném odvolacím jednání podmíněný trest pražskému advokátovi Adamu Černému, který jako obhájce zastupoval v trestních kauzách například bývalého středočeského hejtmana Davida Ratha (ex­ČSSD) či někdejšího premiéra Petra Nečase (ODS).

sparta

Sparta už zná soupeře v boji o Ligu mistrů! Expert odhalil velkou výhodu Letenských,

Fotbalová liga má za sebou první kolo a fanoušci i experti jsou ve svém živlu. Jsou nadšení z parádních gólů i plných hledišť. Navíc Plzeň spolu s Bohemians už za pár dní vstoupí do pohárové Evropy. V pondělí pak los ukázal Spartě, že se ve 3. předkole Ligy mistrů srazí s úspěšnějším týmem z dvojice Breidablik (Island) a FC Kodaň. „Obě možnosti jsou přívětivé. Čekám, že bude hrát Sparta s Kodaní. A vidím výhodu v tom, že trenér Priske zná soupeře i tamní prostředí,” neskrývá přesvědčení Petr Mikolanda, bývalý prvoligový hráč a nyní trenér v pořadu Přímák na Sport.cz.

svět

Mistrovství světa fotbalistek v Austrálii a na Novém Zélandu:,

Mistrovství světa fotbalistek v Austrálii a na Novém Zélandu: Skupina G: Argentina - JAR 2:2 (0:1). Skupina D: 10:30 Anglie - Dánsko, 13:00 Čína - Haiti.

tour

Ťoupalík vyhrál závěrečnou etapu Czech Tour, Otruba skončil celkově třetí,

Adam Ťoupalík vyhrál závěrečnou čtvrtou etapu Czech Tour. Celkovým vítězem závodu je německý cyklista Florian Lipowitz, na konečnou třetí pozici se posunul Jakub Otruba.

turnaj

Tenistka Linda Fruhvirtová vypadla na turnaji ve Varšavě v prvním kole,

Tenistka Linda Fruhvirtová nenaplnila na turnaji ve Varšavě roli nasazené sedmičky a v prvním kole prohrála 1:6, 6:7 s Italkou Lucrezií Stefaniniovou.

ukrajinský

Pokud Ukrajinci uspějí, sáhneme po jaderné zbrani, hrozí opět Medvěděv,

Ruský exprezident a expremiér Dmitrij Medvěděv, nyní zástupce šéfa ruské bezpečnostní rady, znovu zvedl jadernou kartu. Prohlásil, že pokud ukrajinská protiofenziva uspěje a ukrajinským silám se podaří získat zpět část „ruských území“, bude Moskva nucena sáhnout po jaderné zbrani. Informuje o tom ruská agentura RBK.

český

Zemřel autor Toulek českou minulostí Hořejš,

Zemřel redaktor, spisovatel a scenárista Petr Hořejš, autor rozsáhlé knižní série Toulky českou minulostí. Autor, který dříve psal pod pseudonymem Petr Hora, se dožil 84 let. ČTK o jeho čtvrtečním úmrtí informovala manželka Jitka Hořejšová.

člověk

Hromadná nehoda na Kolínsku. Zranilo se sedm lidí,

Dvě osobní auta, dodávka a motorkář havarovali v neděli na Kolínsku. Podle prvních informací od záchranářů se zranilo sedm lidí.

žena

Muž na cyklostezce na Prostějovsku znásilnil mladou ženu,

Neznámý muž znásilnil o víkendu na cyklostezce na Prostějovsku mladou ženu. Policie po násilníkovi pátrá a hledá také svědky.

How It's Made

Automatic algorithm adds appropriate tags for each news item.

When the day ends, the daily frequency of use of each tag is calculated.

The algorithm also selects tags that are present in several sources during the day, but there was no news with them on the previous day.