Week 33 report

Heatmap of Top Tags

Heatmap of Top Tags

Last 3 Weeks Activity

Deliberately Promoted Tags 🚩

Our algorithm identified these tags as suspicious. Perhaps these terms were deliberately promoted in the media.

Most Relevant News for Each Tag

auto

Provoz na dálnici D1 zastavil požár osobního auta,

Provoz na dálnici D1 u Brna ve směru na Prahu zastavil před polednem požár osobního auta.

bouřka

Česko zasáhnou velmi silné bouřky. Mohou přinést přívalový déšť a krupobití,

Bouřky, které dnes odpoledne a večer zasáhnou Česko, mohou být místy velmi silné. Provázet je bude přívalový déšť a kroupy. Bouřky očekávají meteorologové i ve čtvrtek. Varování před vysokými teplotami nad 31 stupňů platí dnes ještě pro Moravu, Slezsko a střední Polabí. Ve čtvrtek už se mírně ochladí v celé republice, maximální teploty by už neměly stoupat nad tropickou třicítku. Vyplývá to z aktuální výstrahy Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ).

cena

Salač byl v úvodních trénincích na Velkou cenu Rakouska sedmý,

Filip Salač zajel v trénincích na nedělní Velkou cenu Rakouska v třídě Moto2 sedmý čas. Jediný český účastník mistrovství světa skončil v úvodním tréninku ve Spielbergu třetí, odpoledne byl zhruba o sekundu pomalejší, ale i tak se v kombinaci časů udržel mezi nejlepšími.

cincinnati

Muchová postupuje v Cincinnati po skreči Bouzkové, končí i Vondroušová,

Karolína Muchová postoupila do semifinále tenisového turnaje v Cincinnati přes Marii Bouzkovou, která zápas za stavu 0:3 kvůli zdravotním potížím vzdala. Wimbledonská šampionka Markéta Vondroušová skončila ve čtvrtfinále, světové jedničce Ize Šwiatekové z Polska v souboji vítězek posledních dvou grandslamů podlehla 6:7, 1:6.

dítě

Z lokality u Markvartic odstranili zbytky vyhlídky, ze které spadly děti,

Markvartice (Děčínsko) - Z lokality u Markvartic na Děčínsku odstranili zbytky dřevěné vyhlídky, ze které počátkem srpna spadlo osm dětí. Z konstrukce zůstaly na místě jen kovové…

fotbalový

Jurásek má poraněný kotník, fotbalové reprezentaci nepomůže,

Česká fotbalová reprezentace se musí v zářijových zápasech obejít bez obránce Davida Juráska. Třiadvacetiletý hráč si před týdnem při debutu v portugalské lize v dresu Benfiky Lisabon poranil kotník a bude mimo hru tři až čtyři týdny. Jeho trenér Roger Schmidt to řekl novinářům před sobotním zápasem 2. kola proti Amadoře.

hasič

Hala v Žebráku je uhašená. Podívejte se, jak požár zachytili hasiči,

/FOTOGALERIE, VIDEO/ Požár průmyslové haly na výrobu plastů v Žebráku na Berounsku, který vypukl v pondělí zhruba hodinu před polednem, se podařilo zlikvidovat. Ve středu o tom informovali hasiči.

kolo

Výsledky 2. kola portugalské fotbalové ligy,

Portugalská fotbalová liga - 2. kolo: Estoril - Rio Ave 2:0, FC Porto - Farense 2:1, Vizela - Arouca 2:2.

liga

Výsledky 2. kola portugalské fotbalové ligy,

Portugalská fotbalová liga - 2. kolo: Estoril - Rio Ave 2:0, FC Porto - Farense 2:1, Vizela - Arouca 2:2.

moci

Bouřky mohou dnes být velmi silné, s přívalovým deštěm a krupobitím,

Praha - Bouřky, které dnes odpoledne a večer zasáhnou Česko, mohou být místy velmi silné. Provázet je bude přívalový déšť a kroupy. Bouřky očekávají meteorologové i ve čtvrtek….

plzeň

Plzeň si kvůli postupu do 4. předkola EKL odložila zápas v Boleslavi,

Praha - Utkání 6. kola první fotbalové ligy mezi Mladou Boleslaví a Plzní se na základě žádosti hostů kvůli účasti v závěrečném 4. předkole Evropské konferenční ligy nebude hrát…

policie

Policie zadržela obviněného šéfa slovenské tajné služby, tvrdí Fico a Markíza,

Slovenská policie podle televize Markíza patrně zadržela obviněného šéfa civilní tajné služby SIS Michala Aláče, jenž je jedním z pěti obviněných pro podezření z maření vyšetřování korupčních a jiných trestných činů. O zadržení Aláče psal na sociální síti také expremiér Robert Fico, který policejní akci označil za převrat.

soud

Soud schválil dohodu v kauze spojené s Dozimetrem, Nemrahovi přijali podmínky,

Obvodní soud pro Prahu 8 v pátek schválil dohodu o vině a trestu v případu Zakaríi a Karíma Nemrahových, který souvisí s kauzou Dozimetr. Oba obžalovaní se se státním zástupcem dohodli na podmíněných trestech. Rozhodnutí je pravomocné. Policista Karím Nemrah v neveřejných policejních systémech podle dohody neoprávněně lustroval poznávací značky vozidel, v některých případech na popud svého bratra Zakaríi, který je obviněný v hlavní větvi kauzy Dozimetr.

sparta

Velký letenský večer, Sparta se zkusí přes Kodaň probít před práh Ligy mistrů,

Výchozí pozice je nadějná, soupeř ovšem odhodlaný. Fotbalisté pražské Sparty hostí ve večerní odvetě 3. předkola Ligy mistrů FC Kodaň. Úvodní zápas v dánské metropoli skončil minulý týden bez branek. Týmy se na vzájemný souboj naladily o víkendu výhrou a v sezoně stále nenašly přemožitele. Zápas na vyprodané Letné začíná v 19:00. Přímý přenos vysílá O2 TV Sport, utkání můžete sledovat v online reportáži na Sport.cz.

ukrajinský

Nepoužijeme západní zbraně k útokům na ruské území, slíbil Kuleba,

Ukrajina slíbila Západu, že nepoužije jeho zbraně k útokům na ruské území. Nasadí je jen k osvobození ukrajinských území, která okupuje Rusko, slíbil ukrajinský ministr zahraničí Dmytro Kuleba.

velký

Salač dojel ve Velké ceně Rakouska sedmý, v MS je dál na šestém místě,

Motocyklový jezdec Filip Salač skončil ve Velké ceně Rakouska v kategorii Moto2 po startu z 12. místa sedmý. Jednadvacetiletý český závodník dosáhl nejlepšího výsledku od červnové Grand Prix Itálie, v níž obsadil rovněž sedmou pozici. První vítězství v sezoně vybojoval Ital Celestino Vietti před vedoucím mužem šampionátu Španělem Pedrem Acostou.

zemřít

Zemřel Vašo Patejdl, členu skupiny Elán bylo 68 let,

Po krátké a těžké nemoci zemřel slovenský zpěvák, klávesista a textař Vašo Patejdl, člen skupiny Elán. Jednomu z ústředních členů populární slovenské skupiny bylo 68 let. Kapela to oznámila na sociálních sítích.

česko

Západ Česka dnes zasáhnou bouřky. Celou zemi budou v dalších dnech trápit vedra,

V Česku bude ode dneška do úterý až 34 stupňů Celsia a na jihu a východě Moravy vydrží tropická vedra zřejmě až do soboty. Dnes odpoledne a večer budou také na západě a severozápadě Česka silné bouřky. Oznámil to dnes ve výstraze Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ). Před vysokými teplotami varovali meteorologové již dříve, nyní výstrahu rozšířili na celé Česko.

český

České volejbalistky na ME hladce porazily Řecko a udržely naději na postup,

Düsseldorf - České volejbalistky ve druhém zápase na mistrovství Evropy porazily Řecko hladce 3:0 po setech 25:21, 25:22 a 25:17. Napravily tak páteční debakl s Ázerbájdžánem a v Düsseldorfu…

člověk

Požár na Tenerife stále není pod kontrolou. Naději hasičům dává lepší počasí,

Rozsáhlý lesní požár na španělském ostrově Tenerife stále není pod kontrolou, ačkoli se podle hasičů v noci mírně zlepšilo počasí. Místní úřady v neděli uvedly, že kvůli ohni evakuovaly přes 12 tisíc lidí. Výrazně tak revidovaly svůj dřívější odhad, podle kterého se evakuovalo zhruba 26.000 lidí, napsala agentura Reuters.

How It's Made

Automatic algorithm adds appropriate tags for each news item.

When the day ends, the daily frequency of use of each tag is calculated.

The algorithm also selects tags that are present in several sources during the day, but there was no news with them on the previous day.