Week 47 report

Heatmap of Top Tags

Heatmap of Top Tags

Last 3 Weeks Activity

Deliberately Promoted Tags 🚩

Our algorithm identified these tags as suspicious. Perhaps these terms were deliberately promoted in the media.

Nothing this week...

Most Relevant News for Each Tag

бпла

📢 Відбій загрози ударних БпЛА по всіх областях -…,

📢 Відбій загрози ударних БпЛА по всіх областях - Повітряні Сили ЗСУ. Підписатися на Telegram ТСН Перейти на YouTube ТСН

ворожий

⚠️ Усі групи ударних ворожих БпЛА рухаються у…,

⚠️ Усі групи ударних ворожих БпЛА рухаються у напрямку Канів з північного сходу - Повітряні Сили ЗСУ Підписатися на Telegram ТСН Перейти на YouTube ТСН

глава

Глава Пентагона Остин встретился с Зеленским,

Министр обороны США Ллойд Остин в Киеве встретился с президентом Украины Владимиром Зеленским, как отметил глава Пентагона, это еще одна возможность “подтвердить непоколебимую поддержку Украины со стороны Соединенных Штатов”.

голодомор

Лідери та посли країн Європи вшанували пам’ять жертв…,

Лідери та посли країн Європи вшанували пам’ять жертв Голодомору 🇪🇺Президентка Європарламенту Роберта Метсола: Сьогодні ми згадуємо мільйони дітей, жінок та чоловіків, які померли від голоду під час геноциду Голодомором. 90 років потому росія знову перетворює їжу на зброю, продовжуючи свою агресію проти України. Ми маємо зробити все, щоб зупинити звірства. Ми продовжуємо стояти поруч із Україною.🇺🇸Посол США Бріджит Брінк:В пам’ять про мільйони невинних українців, які загинули внаслідок Голодомору 90 років тому, сьогодні і кожного дня ми стоїмо пліч-о-пліч з Україною.🇱🇻Президент Латвії Едгарс Рінкевичс:Ми відзначаємо 90-ті роковини Голодомору та вшановуємо пам’ять мільйонів українців, вбитих Радянським Союзом. росія знову чинить повномасштабний геноцид в Україні. Ми повинні перемогти наступників сталіна, щоб уникнути подібних трагедій у майбутньому.🇱🇹Прем’єрка Литви Інгріда Шимоніте:Війна росії з її найтяжчими злочинами – не перша спроба стерти український народ з лиця Землі. Сьогодні в Києві я вшанувала жертв Голодомору – мільйонів українців, які загинули внаслідок свідомого масового голоду – геноциду, вчиненого радянською владою.🇪🇺Посол Європейського Союзу в Україні Катаріна Матернова:”Голодомор” означає “смерть від голоду”. Сьогодні ми вшановуємо пам’ять жертв цього геноциду, вчиненого радянським режимом. Зараз рф вкотре намагається знищити Україну. Жорстока атака (дронів) минулої ночі була ще одним прикладом цього. Але росія знову зазнає невдачі.🇬🇧Посол Великої Британії Мартін Гарріс:Я поклав вінок до меморіалу Голодомору на Михайлівській площі в Києві, щоб вшанувати пам’ять мільйонів українців, які були вбиті голодом під час штучних радянських голодоморів 90 років тому. Ми будемо пам’ятати їх.🇩🇪Посольство Німеччини в Україні:Ми вшановуємо сьогодні пам’ять мільйонів жертв геноциду голодом – Голодомору. В Європі більше не повинно бути місця для геноциду, імперіалізму і диктатури. Німеччина твердо стоїть на боці України. 🇫🇷Посол Франції Гаель Вейсьєр:Після ночі, позначеної хвилями російських дронів, націлених на Київ, я мав честь взяти участь в офіційній церемонії вшанування Голодомору в пам’ять про мільйони українців, які померли від голоду під час голодоморів, організованих Сталіним.

грн

За ексголову Держспецзвʼязку Щиголя внесли 25 млн грн і…,

STERNENKO Кабмін звільнив голову Держспецзв’язку Юрія Щеголя та його заступника Віктора Жору. НАБУ та САП повідомили про підозру ексочільнику Держспецзв’язку, його заступнику та іншим посадовцям у заволодінні коштами на суму понад 62 млн гривень. https://t.me/ssternenko/22695За ексголову Держспецзвʼязку Щиголя внесли 25 млн грн і він вийшов з-під варти. Надалі має носити браслет.

група

❗️ХАМАС звільнив третю групу заручників Червоному…,

❗️ХАМАС звільнив третю групу заручниківЧервоному Хресту передали 14 ізраїльтян та трьох іноземців.Підписатися на Telegram ТСН Перейти на YouTube ТСН

київ

Голова Євроради Мішель прибув до Києва,

Раніше сьогодні стало відомо про візит до України президентки Молдови та міністра оборони Німеччини

кордон

У Польщі померли вже двоє українських водіїв…,

Ukraine NOW На українсько-польському кордоні заблоковані понад 20 тисяч транспортних засобів Про це повідомляє Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури. «Зазнає збитків економіка не лише України чи Польщі, а й інших країн, які не можуть перевозити товари… https://t.me/UkraineNow/42211У Польщі померли вже двоє українських водіїв вантажівки, які чекали на перетин кордонуСьогодні вночі на паркінгу поруч з пунктом пропуску “Краківець - Корчова” помер чоловік 1967 року народження. Він три дні стояв в черзі, щоб перетнути кордон, повідомляє Укрінформ з посиланням голову ГО «Міжнародні автомобільні перевізники України» Володимира Михалевича.Окрім того, 11 листопада стало також відомо про смерть 54-річного водія вантажівки з України. Він помер у Польщі на паркуванні неподалік пункту пропуску “Дорогуськ – Ягодин”, де також очікував на перетин кордону.Як повідомлялося, польські перевізники блокують кордон з 6 листопада. Серед основних вимог до Уряду України – повернення практики дозволів для українських перевізників, скасованої угодою з ЄС до 30 червня 2024 року.

листопад

Головні новини за 26 листопада: ▪️Вночі над Україною…,

Головні новини за 26 листопада:▪️Вночі над Україною знищили 8 “шахедів”▪️На росії заявили про спробу масової атаки безпілотниками минулої ночі▪️Україну накриває негода: близько 400 населених пунктів залишилися без світла▪️На Одещині стався сніжний апокаліпсис

млн

За ексголову Держспецзвʼязку Щиголя внесли 25 млн грн і…,

STERNENKO Кабмін звільнив голову Держспецзв’язку Юрія Щеголя та його заступника Віктора Жору. НАБУ та САП повідомили про підозру ексочільнику Держспецзв’язку, його заступнику та іншим посадовцям у заволодінні коштами на суму понад 62 млн гривень. https://t.me/ssternenko/22695За ексголову Держспецзвʼязку Щиголя внесли 25 млн грн і він вийшов з-під варти. Надалі має носити браслет.

мопедов

1 группа находится на юг и восток от Киева, по ней…,

Николаевский Ванёк по баллистике пока что тихо 1 группа подлетает к Киеву с юга (это уже другая) - будут звуки 2 группа пролетает Черкасскую/Кировоградскую области северным курсом 3 и 4 группа летят западным курсом через Черниговскую/Сумскую области пара мопедов через Николаевскую… https://t.me/vanek_nikolaev/193011 группа находится на юг и восток от Киева, по ней работают в Киевской области - может быть слышна работа бойцов2 группа покидает Черниговскую область и летит в сторону Киевской области, также присутствует на север от Киева3 и 4 группы в Кировоградской/Черкасской области летит северным курсомпара мопедов в Харьковской областиновый мопед через Сумскую область в сторону Полтавскойвсё ещё возможны громкие звуки в Киеве и КропивницкомДнепропетровская область 👉 писятельные процедурыугроза по мопедам 👉 Киевская, Кировоградская, Черкасская, Черниговская, Полтавская, Сумская, Харьковская области

міністр

Кабмін схвалив залучення майже 2 млрд грн гранту від Німеччини,

Кабінет Міністрів України схвалив залучення гранту від Німеччини обсягом майже 2 млрд грн, повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

ноября

Экономические новости 24 ноября: Экс-глава Госспецсвязи вышел из-под стражи, ВВП в октябре вырос на 10,5%,

пакет

Міністр оборони України Рустем Умєров оголосив…,

Міністр оборони України Рустем Умєров оголосив результати 17-ї зустрічі Контактної групи з питань оборони України Він повідомив, що за підсумками зустрічі сформували нову коаліцію наземних засобів ППО. До неї долучилися 20 країн, а лідерами стали Німеччина та Франція. Умєров розповів про пакет допомоги від Німеччини на 1,4 мільярда доларів, куди ввійшли системи IRIS-T з керованими ракетами, 8 тисяч нових протитанкових мін, один комплект системи Patriot, а також додаткові 155-міліметрові артилерійські боєприпаси. За його словами, усе це Україна має отримати до середини грудня. Крім того, пакет військової допомоги на 2 мільярди євро підготували і Нідерланди. Естонія надасть пів мільйона доларів на діяльність ІТ-коаліції на додаток до зобов’язань Люксембургу у розмірі 10 мільйонів євро. Британія та Норвегія в рамках Морської коаліції шукатимуть способи посилити безпеку у Чорному морі.

пво

8 из 9 «шахедов» уничтожили силы ПВО над Украиной ночью,…,

8 из 9 «шахедов» уничтожили силы ПВО над Украиной ночью, - ВС ВСУ 🇺🇦 Украина Сейчас / Подписаться

ппо

‼️На Київ рухаються нові групи БпЛА,сили ППО будуть…,

‼️На Київ рухаються нові групи БпЛА,сили ППО будуть працювати, перебувайте у безпечних місях!Підписатися на Telegram ТСН Перейти на YouTube ТСН

пункт

Україна має план дій для вирішення ситуації на кордоні…,

Україна має план дій для вирішення ситуації на кордоні з Польщею, - Володимир Зеленський Про це він заявив під час спільної пресконференції з Президентами Латвії та Швейцарії та главою уряду Литви.«На кордоні є складноші, я вважаю, перш за все через деякі політичні кроки наших сусідів. Я вважаю, нам треба мати дуже виважену політику, мати план дій, по якому йти. У нас є цей план. Я думаю нашим сусідам треба дати трішки часу. Все потеплішає», - сказав Зеленський.Польські протестувальники продовжують блокувати рух вантажних автомобілів на 4 пунктах пропуску на українсько-польському кордоні з 6 листопада. На сьогодні близько 4 тисяч фур простоюють у черзі від 10 і більше днів. Найбільша кількість вантажного транспорту перед пунктом пропуску Дорогуськ-Ягодин.Заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Сергій Деркач сказав, що близько 20 водіїв висловили бажання евакуюватись, але коли це буде - наразі невідомо.В коментарі Радіо Свобода польські протестувальники заявили, що припинять блокаду, якщо Україні ЄС поновить дозволи на перевезення.

ударний

📢 Відбій загрози ударних БпЛА по всіх областях -…,

📢 Відбій загрози ударних БпЛА по всіх областях - Повітряні Сили ЗСУ. Підписатися на Telegram ТСН Перейти на YouTube ТСН

херсон

Через ворожий обстріл у Херсоні загинув мирний житель,

Унаслідок обстрілу житлових кварталів Херсона загинув місцевий житель, повідомив начальник міської військової адміністрації Роман Мрочко.

шахедів

‼️Ще кілька груп "Шахедів" заходить на Сумщину з…,

‼️Ще кілька груп “Шахедів” заходить на Сумщину з Курської області!Підписатися на Telegram ТСН Перейти на YouTube ТСН
How It's Made

Automatic algorithm adds appropriate tags for each news item.

When the day ends, the daily frequency of use of each tag is calculated.

The algorithm also selects tags that are present in several sources during the day, but there was no news with them on the previous day.