Week 3 report

Heatmap of Top Tags

Heatmap of Top Tags

Last 3 Weeks Activity

Deliberately Promoted Tags 🚩

Our algorithm identified these tags as suspicious. Perhaps these terms were deliberately promoted in the media.

Nothing this week...

Most Relevant News for Each Tag

australian

Tenisté Macháč a Krejčíková zabojují v pátek o osmifinále Australian Open,

Melbourne - Tomáš Macháč a Barbora Krejčíková zabojují v pátek o postup do osmifinále tenisového Australian Open. Macháč se utká s patnáctým nasazeným Karenem Chačanovem z Ruska od 1:00 SEČ v Kia Areně,…

cena

Televizní ceny Emmy ovládly seriály Boj o moc a Medvěd,

Seriál o rodině mediálního magnáta Boj o moc získal v noci na dnešek už potřetí americkou televizní cenu Emmy v kategorii drama. V kategorii komedií zvítězil seriál Medvěd. Oba seriály navíc dominovaly i v hereckých kategoriích. Televizní ceny Emmy se měly udílet už v září, ale přenos byl odložen kvůli stávce hollywoodských herců a scenáristů.

druhý

Fotbalisté Plzně porazili Duklu a vyhráli i třetí zápas zimní přípravy,

Fotbalisté Plzně vyhráli i třetí zápas zimní přípravy. Viktoria dnes doma porazila druhý tým druhé ligy Duklu Praha 1:0 a navázala na předchozí vítězství nad Žižkovem a Doubravkou. Utkání rozhodl ve 12. minutě Jhon Mosquera.

fakulta

Od tragické střelby uplynul měsíc. Na filozofické fakultě se koná pietní setkání,

Univerzita Karlova dnes, měsíc po tragické události na Filozofické fakultě, uctí památku obětí. Pro studující a učitele fakulty se zároveň částečně otevře hlavní budova, kde se tragédie stala. Pietní setkání k připomínce a uctění památky obětí prosincové střelby na fakultě, kde student zastřelil 14 lidí, poté i sebe a dalších 25 lidí zranil, začne v 11 hodin kolem pietního ohně na náměstí Jana Palacha. Dnes také začne recyklace svíček, které lidé pokládali na pietní místa před budovou fakulty i před sídlem rektorátu univerzity.

most

Kriminalisté se zabývají úmrtím dvou lidí na Černém Mostě v Praze,

Kriminalisté řeší okolnosti úmrtí dvou lidí v domě na Černém Mostě. Zda mají nějaká podezření, zatím neuvedli.

muž

Potyčka mezi manželi na Mladoboleslavsku vyvrcholila vraždou. Muž je ve vazbě,

První vraždu v letošním roce vyšetřují středočeští kriminalisté. Odehrála se ve středu 17. ledna po deváté večer v obci na Mladoboleslavsku.

online

ONLINE: Video momenty z utkání Pardubice - Třinec,

Hokejová extraliga nabízí v neděli sedm zápasů 38. kola. V tabulce druhé Pardubice hostí od 18:00 třetí Třinec. Sport.cz vám nabízí v této online reportáži nejdůležitější údaje a ve video ukázkách i všechny góly a nejzajímavější momenty střetnutí.

open

Tenistka Nosková bude hrát v pondělí na Australian Open o premiérové čtvrtfinále,

Melbourne - Linda Nosková zabojuje v pondělí o postup do čtvrtfinále tenisového Australian Open. Devatenáctiletá Češka se utká s turnajovou devatenáctkou Elinou Svitolinovou z Ukrajiny v aréně Margaret…

pavel

Prezident Petr Pavel se při jeho dvoudenní návštěvě Izraele setkal s rodinami rukojmích, žádali ho o pomoc,

Příbuzní rukojmích, kterých se zmocnilo palestinské radikální hnutí Hamás při říjnovém teroristickém útoku na jižní Izrael, žádali českého prezidenta Petra Pavla při jeho dvoudenní návštěvě Izraele, aby s dalšími spojenci usiloval o dohodu týkající se propuštění zbývajících zhruba 130 zadržených. Pavel už na začátku cesty v pondělí poznamenal, že to bude jedním z témat jeho středečního jednání v Kataru s emírem Tamimem bin Hamad Sáním a s místopředsedou vlády a ministrem obrany Chálidem bin Muhammad Attíjou. Katar se snaží zprostředkovat jednání mezi Hamásem a Izraelem.

procento

Ceny zemědělských výrobců loni klesly o šest procent,

V průměru za celý loňský rok klesly meziročně pouze ceny zemědělských výrobců - byly nižší o rovných šest procent. V průmyslu ceny loni v průměru vzrostly o pět procent, ve stavebnictví dokonce o šest procent. V případě tržních služeb pro podniky činil meziroční nárůst cen 5,6 procenta. Údaje ve středu zveřejnil Český statistický úřad (ČSÚ).

rusko

Analytik Bříza: Další cíl Ruska? Putin se tím netají. Jde o nejslabší článek NATO,

Konec války na Ukrajině? „Konflikt bude delší, než se všichni domnívali,“ varuje analytik Vlastislav Bříza.

ruský

Rusko tvrdí, že sestřelilo tři ukrajinské drony nad Voroněží,

Moskva - Rusko v noci na dnešek odrazilo ukrajinský útok drony nad městem Voroněž v jihozápadním ruském příhraničí. Uvedlo to dnes ruské ministerstvo obrany. Podle oblastního gubernátora bylo při útoku…

slovenský

Zkoušku na alkohol Danko podstoupil až 15 hodin po srážce se semaforem,

Místopředseda slovenské sněmovny a šéf vládní Slovenské národní strany (SNS) Andrej Danko, který minulý týden autem poškodil semafor a z místa odjel, se podrobil dechové zkoušce na alkohol až zhruba 15 hodin po noční nehodě. . Uvedla to slovenská policie. Prokuratura v případu zahájila trestní stíhání kvůli poškozování a ohrožování provozu obecně prospěšného zařízení.

stát

Netanjahu odmítl slova Bidena o možnosti vzniku palestinského státu,

Izraelský premiér Benjamin Netanjahu podle agentury DPA odmítl slova amerického prezidenta Joea Bidena o možnosti vzniku palestinského státu. Nechce kompromisy, pokud jde o úplnou izraelskou bezpečnostní kontrolu nad celým Západním břehem. Ten Izrael desítky let v rozporu s mezinárodním právem okupuje.

ukrajinský

Rusové hlásí sestřel ukrajinských střel, Ukrajinci sestřel ruského letounu,

Kyjev/Moskva - Ruská protivzdušná obrana v noci na dnešek sestřelila nad Kurskou oblastí tři ukrajinské taktické rakety Točka-U, uvedlo dnes ruské ministerstvo obrany na telegramu. Ukrajinským ozbrojeným…

vláda

Babiš označil Rakušany za magory. Zdůvodnil to zastoupením Zelených ve vládě,

Andrej Babiš to řekl během diskuse před projednáváním návrhu na zavedení korespondenční volby.

volba

Poslance čeká opět boj o korespondenční volbu, čtvrtek si uzmul Okamura,

Sněmovna se vrátí k jednání o korespondenční volbě pro Čechy žijící v cizině. První čtení návrhu koaličních poslanců nedokončila ani ve čtvrtek, kdy si řečnický pult pro sebe uzmul šéf SPD Tomio Okamura. Dokázal mluvit rekordních 10 hodin a 44 minut, čímž překonal i délku projevu bývalého kubánského lídra Fidela Castra.

válka

Analytik Bříza: Další cíl Ruska? Putin se tím netají. Jde o nejslabší článek NATO,

Konec války na Ukrajině? „Konflikt bude delší, než se všichni domnívali,“ varuje analytik Vlastislav Bříza.

závod

ONLINE: Biatlonistky běží v Anterselvě hromadný závod, startují i tři Češky,

Poslední závod Světového poháru před únorovým mistrovstvím světa patří třiceti vyvoleným biatlonistkám – ty v Anterselvě běží závod s hromadným startem na 12,5 kilometru. Do startovní listiny se kvalifikovaly také Tereza Voborníková, Jessica Jislová a Markéta Davidová. Jak se biatlonistkám daří? Sledujte od 14:45 v podrobné online reportáži.

škola

Přes bankovní identitu lze podat i přihlášku dítěte na střední školu,

Možnosti využití bankovní identity se výrazně rozšiřují. Prostřednictvím přístupu k elektronickému bankovnictví je už možné nejen požádat o státní dotace na fotovoltaiku či zateplení domu z Nové zelené úsporám, ale u některých firem také o výplatu dividend. Nově přes ni půjde za děti podat i přihlášky na střední školy a víceletá gymnázia.

How It's Made

Automatic algorithm adds appropriate tags for each news item.

When the day ends, the daily frequency of use of each tag is calculated.

The algorithm also selects tags that are present in several sources during the day, but there was no news with them on the previous day.