Week 14 report

Heatmap of Top Tags

Heatmap of Top Tags

Last 3 Weeks Activity

Deliberately Promoted Tags 🚩

Our algorithm identified these tags as suspicious. Perhaps these terms were deliberately promoted in the media.

Nothing this week...

Most Relevant News for Each Tag

evropský

Koalice SPOLU zahajuje kampaň před volbami do Evropského parlamentu,

Dva měsíce před volbami do Evropského parlamentu zahájí ODS, KDU-ČSL a TOP 09 v centru Prahy v Činoherním klubu kampaň koalice SPOLU. Představí také definitivní podobu kandidátní listiny.

finále

Vsetín vyhrál ve Zlíně i podruhé, ve finále první ligy už vede 3:1 na zápasy,

Zlín - Hokejisté Vsetína vyhráli ve finále play off první ligy i druhý zápas na ledě Zlína. Po výsledku 4:3 vedou v sérii hrané na čtyři vítězná utkání 3:1 a jsou krok od postupu do baráže, v níž nejlepší…

izraelský

“Incident se neměl stát.” Izraelská armáda po útoku na konvoj propustí dva důstojníky,

Několika dalším důstojníkům udělí důtku. Při pondělním útoku v Pásmu Gazy zahynulo sedm humanitárních pracovníků.

milión

Česko na nákup munice pro Ukrajinu dá vyšší stovky milionů korun, řekl Fiala,

Česká vláda na nynější nákup dělostřelecké munice pro Ukrajinu vyčlenila vyšší stovky milionů korun. V rozhovoru pro televizi CNN Prima News to ve středu večer řekl premiér Petr Fiala (ODS). Příspěvek podle něj odpovídá velikosti Česka. Na svou iniciativu na nákup munice pro Ukrajinu, která čelí ruské vojenské agresi, zatím Česká republika podle ministra zahraničí Jana Lipavského (Piráti) od spojenců získala peníze na nákup prvních 300.000 kusů munice a o dalším půl milionu kusů se jedná.

most

FOTO: Jde k zemi. Začalo bourání části Libeňského mostu,

Ve čtvrtek začala demolice části Libeňského mostu. Část soumostí u ulice Voctářovy byla pro veškerý provoz zavřena již v lednu 2024 a tzv. inundační most nyní začali dělníci bourat. S jeho demolicí se počítalo, stav byl ale horší, než se předpokládalo.

nato

Stoltenberg chce, aby NATO více koordinovalo pomoc pro Ukrajinu,

Brusel - Generální tajemník NATO chce, aby aliance více koordinovala vojenskou pomoc pro Ukrajinu. Jens Stoltenberg to uvedl před dnešním jednáním ministrů zahraničí NATO v Bruselu. Dlouhodobá, více…

nemocnice

Jak se to mohlo stát? Nemocnice Bulovka se vyjádřila k záměně pacientek,

Zástupci Fakultní nemocnice Bulovka se ve čtvrtek 4. dubna vyjádřili k záměně pacientek na gynekologicko-porodnické klinice, která se stala 25. března. Jedna z žen absolvovala zákrok, při němž potratila.

online

HOKEJ ONLINE: Video momenty. Litvínov bojuje o zdramatizování série proti Pardubicím,

Hokejisté Litvínova dnes usilují o první výhru v semifinále play off extraligy proti Pardubicím. Favorizované Dynamo ovládlo úvodní dva domácí zápasy série a vykročilo za postupem do finále. Třetí zápas série na čtyři vítězství se hraje od 17:30 na stadionu Ivana Hlinky. Sport.cz vám nabízí v této online reportáži nejdůležitější údaje a ve video ukázkách i všechny góly a nejzajímavější momenty. Pustit si můžete také živý audiokomentář od Českého rozhlasu.

pellegrini

Kde hlasovali pro vítěze a kde pro Korčoka. Výsledky voleb na Slovensku obec po obci,

Novým slovenským prezidentem bude Peter Pellegrini. Podívejte se, jak hlasovali Slováci v jednotlivých obcích.

policie

Z krveprolití řidičů na Domažlicku je dvojnásobný pokus o vraždu,

Z dvojnásobného pokusu o vraždu obvinili plzeňští kriminalisté 36letého muže, který v sobotu večer pobodal dva muže na parkovišti u hraničního přechodu Horní Folmava na Domažlicku. K potyčce došlo mezi trojicí řidičů kamionů. Dva z nich musela záchranná služba letecky transportovat do nemocnice.

prezident

Kde hlasovali pro vítěze a kde pro Korčoka. Výsledky voleb na Slovensku obec po obci,

Novým slovenským prezidentem bude Peter Pellegrini. Podívejte se, jak hlasovali Slováci v jednotlivých obcích.

slovensko

Kde hlasovali pro vítěze a kde pro Korčoka. Výsledky voleb na Slovensku obec po obci,

Novým slovenským prezidentem bude Peter Pellegrini. Podívejte se, jak hlasovali Slováci v jednotlivých obcích.

soud

Muž, který znásilnil sedm dětí, u Nejvyššího soudu neuspěl. Odsedí si patnáct let,

Nejvyšší soud nevyhověl muži z Liberce, který mezi lety 2020 až 2022 znásilnil celkem sedm dětí. Soud jeho dovolání odmítl. ČT informaci potvrdila mluvčí soudu Gabriela Tomíčková. Kvůli opakovanému páchání trestných činů uložila justice muži zvýšený nepodmíněný trest odnětí svobody na patnáct let. Jako sedmnáctiletý už byl v letech 2007 a 2008 pravomocně odsouzen za znásilnění dětí. Podle znalců selhala ochranná léčba.

sparta

Fotbalisté Sparty v oslabení remizovali s Boleslaví 1:1 a ztrácejí bod na Slavii,

Praha - Fotbalisté pražské Sparty v 27. kole první ligy doma pouze remizovali s Mladou Boleslaví 1:1 a v tabulce ztrácejí bod na vedoucího městského rivala Slavii. Středočeši vedli na Letné po vlastní…

stupeň

Česko zažilo první tropický den, v Českých Budějovicích naměřili 30,9 stupně,

Česko dnes zažilo letošní první tropický den, teploty tedy dosáhly alespoň 30 stupňů Celsia. Nejtepleji bylo v Českých Budějovicích - Rožnově, kde meteorologové zaznamenali 30,9 stupně Celsia.

volba

Slovenské prezidentské volby 2024. Výsledky 2. kola,

Slovensko volí nového prezidenta. Vítěz voleb nahradí Zuzanu Čaputovou, která post neobhajuje.

zemřít

Při požáru bytu na Sokolovsku zemřel člověk,

Při požáru bytu v Chodově na Sokolovsku zemřel v pátek ráno jeden člověk. Dva zasahující městští strážníci se nadýchali kouře, řekl operační důstojník karlovarských krajských hasičů. Příčinu požáru a výši škody zatím hasiči neurčili.

útok

Satelitní snímky potvrzují ukrajinské útoky na ruské základny,

Ruská vojenská letiště se stala v noci ze 4. na 5. dubna terčem rozsáhlého ukrajinského útoku. Tajná služba Ukrajinců SBU a vojenská rozvědka uvedly, že se podařilo zničit nebo vážně poškodit několik ruských letadel, včetně tří strategických bombardérů Tu-95 a dvou bitevníků Su-25. Analýza satelitních snímků však zásahy nepotvrdila, uvedl Institut pro studium války (ISW).

řidič

Čelní střet na Domažlicku: Mrtvý řidič, zraněná spolujezdkyně,

Dvaaosmdesátiletý řidič osobního auta zemřel při nehodě, která se stala v úterý odpoledne na Domažlicku. Jeho 59letá spolujezdkyně utrpěla vážná zranění. Do jejich vozu čelně narazil mladý šofér dodávky.

škola

Střelba na finské základní škole. Na místě jsou raněné děti, nezletilého podezřelého policie dopadla,

Nejméně tři děti byly zraněny během úterní střelby ve škole ve finském městě Vantaa, které leží nedaleko metropole Helsinky, informoval tamní web Iltalehti.fi. Střelba podle webu vypukla v části areálu, kde je studentům poskytována lékařská a psychologická péče. Policie později oznámila, že poblíž školy zadržela nezletilého podezřelého.

How It's Made

Automatic algorithm adds appropriate tags for each news item.

When the day ends, the daily frequency of use of each tag is calculated.

The algorithm also selects tags that are present in several sources during the day, but there was no news with them on the previous day.