Week 35 report

Heatmap of Top Tags

Heatmap of Top Tags

Last 3 Weeks Activity

Deliberately Promoted Tags 🚩

Our algorithm identified these tags as suspicious. Perhaps these terms were deliberately promoted in the media.

Nothing this week...

Most Relevant News for Each Tag

evropský

Termíny Evropské ligy: Slavia i Plzeň začnou venku,

Fotbalisté Slavie vstoupí do hlavní fáze Evropské ligy 25. září zápasem v Razgradu proti Ludogorci. Plzeň se na úvod základní části představí rovněž venku, a to ve Frankfurtu. V nejatraktivnějším utkání Západočeši 12. prosince přivítají slavný Manchester United. UEFA o termínovém kalendáři zápasů informovala dnes v tiskové zprávě.

koruna

Ministerstvo financí navrhlo rozpočet na příští rok se schodkem 230 miliard korun,

Ministerstvo představilo návrh státního rozpočtu na příští rok. Dále o něm bude jednat vláda a Sněmovna.

miliarda

Ministerstvo financí navrhlo rozpočet na příští rok se schodkem 230 miliard korun,

Ministerstvo představilo návrh státního rozpočtu na příští rok. Dále o něm bude jednat vláda a Sněmovna.

mistr

Fotbalisté Sparty vstoupí do hlavní fáze Ligy mistrů doma proti Salcburku,

Nyon (Švýcarsko) - Fotbalisté pražské Sparty vstoupí do hlavní fáze Ligy mistrů 18. září domácím zápasem se Salcburkem. V posledním 8. kole nového formátu základní části, která se bude hrát jako jedna…

most

Doubek si splnil sen a poprvé vyhrál v Mostě, opět se přiblížil titulu,

Automobilový jezdec Martin Doubek ovládl v Mostě dnešní druhý závod evropského okruhového seriálu NASCAR v kategorii EuroNASCAR 2, splnil si jeden ze svých životních snů a upevnil si vedení v průběžném pořadí. Devětadvacetiletý pilot tak udělal další důležitý krok, aby se jako první v historii stal dvojnásobným šampionem v této kategorii.

muž

Muži hrozí za vražedný útok na matku a otčíma v Nové Včelnici až výjimečný trest,

Policisté obvinili muže, který v noci na čtvrtek v Nové Včelnici ubodal matku a zranil otčíma. Za vraždu a vraždu ve stadiu pokusu mu hrozí až výjimečný trest. Policisty volal po útoku soused, ke kterému přišel zraněný muž.

open

Lehečkův přemožitel Rubljov vypadl na US Open v osmifinále, prohrál s Dimitrovem,

New York - Přemožitel Jiřího Lehečky a šestý nasazený hráč US Open Andrej Rubljov vypadl v osmifinále. Ruský tenista dnes na betonu v New Yorku podlehl Grigoru Dimitrovovi z Bulharska 3:6, 6:7, 6:1,…

plzeň

Plzeň zachránila v Liberci aspoň bod a udržela neporazitelnost v sezoně,

Liberec - Fotbalisté Plzně v 7. kole první ligy remizovali v Liberci 1:1. Viktoria nastoupila tři dny po postupu do Evropské ligy na hřišti skotských Hearts. Slovan se ujal vedení, když po nákopu Marka…

požár

V rodinném domě na Olomoucku vypukl požár, jeden muž utrpěl popáleniny,

Hasiči v neděli likvidovali požár staršího rodinného domu ve Střelicích na Olomoucku. Při požáru se zranil jeden člověk, popálenému muži poskytli hasiči s policisty předlékařskou pomoc. Na místo vyjeli také záchranáři.

procento

Fiala: V návrhu rozpočtu na příští rok je historicky nejvíce peněz na investice,

Praha - V návrhu rozpočtu na příští rok je historicky nejvíce peněz na investice a vláda také snižuje deficit k hrubému domácímu produktu (HDP) k úrovni kolem dvou procent. Na síti X to dnes uvedl…

soud

Brutální vražda a uvaření těla. Soud potvrdil mučiteli výjimečný trest,

Týrání, mučení, uvaření a spálení těla. Za to stráví šestatřicetiletý Pavel Jireček 26 let za mřížemi, jeho o pět let mladší komplic Alexandr Golubničenko o osm let méně. Rozhodl o tom ve středu pražský vrchní soud, který zamítl jak odvolání obou vrahů, tak i státního zástupce, podle kterého jsou tresty za tak brutální čin příliš mírné. Verdikt je pravomocný.

sparta

Potkat se v Lize mistrů s Priskem? To by mohla být sranda, smál se kouč Sparty,

Zapsal se do historie fotbalové Sparty. Trenér Lars Friis se stal mužem, který slavný klub po dlouhých devatenácti letech dovedl do Ligy mistrů, což český šampion stvrdil výhrou 2:0 v domácí odvetě posledního předkola proti Malmö.

turnaj

Hokejistky porazily Švédsko 6:3 a vyhrály turnaj Euro Hockey Tour v Klotenu,

Kloten (Švýcarsko) - České hokejistky vyhrály turnaj Women’s Euro Hockey Tour v Klotenu. Svěřenkyně kanadské trenérky Carly MacLeodové v posledním vystoupení zdolaly Švédsko 6:3, připravily mu…

us

Sinner smetl domácího Michelsena a je ve třetím kole US Open,

Nejvýše nasazený tenista Jannik Sinner z Itálie postoupil do třetího kola US Open. V New Yorku porazil Američana Alexe Michelsena 6:4, 6:0, 6:2.

vláda

Zástupci vlády a odboroví předáci budou znovu jednat o zvýšení platů,

Praha - Zástupci vlády a odboráři budou dnes znovu jednat o růstu platů. Odbory požadují pro všechny pracovníky veřejného sektoru od příštího měsíce zvýšení platových tarifů o deset procent a další…

volba

Prognóza: V Durynsku vyhrála volby AfD, v Sasku je těsně druhá za CDU,

Zemské volby ve východoněmeckém Durynsku vyhrála strana Alternativa pro Německo (AfD), která je označovaná za pravicově populistickou až krajně pravicovou. V Sasku, které hraničí s Českem, AfD skončila těsně druhá za Křesťanskodemokratickou unií (CDU) současného zemského premiéra Michaela Kretschmera. Pro strany celoněmecké vládní koalice kancléře Olafa Scholze volby skončily debaklem. Vyplývá to z prognóz, které dnes po uzavření volebních místností zveřejnily veřejnoprávní stanice ARD a ZDF.

válka

Dnešní ruský útok byl největší od začátku války, uvedl velitel letectva Ukrajiny,

Dnešní kombinovaný ruský vzdušný útok na Ukrajinu byl největší od začátku války, uvedl večer velitel ukrajinského letectva Mykola Oleščuk na platformě Telegram. Ukrajinská protivzdušná obrana podle něj zničila 102 ze 127 různých druhů střel a 99 ze 109 dronů. Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj v dřívějším prohlášení úder označil za jeden z největších od chvíle, co Rusko jeho vlast v únoru 2022 napadlo. Kvůli útoku zemřelo podle agentury Reuters nejméně sedm lidí, další desítky jsou zraněny.

zemřít

Zemřela spisovatelka Daniela Hodrová, držitelka Ceny Franze Kafky,

Ve věku 78 let zemřela v pátek 30. srpna spisovatelka Daniela Hodrová, byla laureátkou Státní ceny za literaturu a držitelkou Ceny Franze Kafky. ČTK o tom dnes informoval majitel nakladatelství Malvern Jakub Hlaváček. V těchto dnech v jeho nakladatelství vyšel Hodrové román Co přichází aneb Cesta na Kouzelný vrch.

útok

Ruský útok na Ukrajinu byl největší od začátku války,

Pondělní kombinovaný ruský vzdušný útok na Ukrajinu byl největší od začátku války, uvedl večer velitel ukrajinského letectva Mykola Oleščuk na platformě Telegram. Ukrajinská protivzdušná obrana podle něj zničila 102 ze 107 různých druhů střel a 99 ze 109 dronů. Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj v dřívějším prohlášení úder označil za jeden z největších od chvíle, co Rusko jeho vlast v únoru 2022 napadlo. Kvůli útoku zemřelo nejméně pět lidí, další desítky jsou zraněny.

škola

Letní prázdniny skončily, začíná nový školní rok,

Praha - Na základních a středních školách začíná nový školní rok. Do lavic v něm podle odhadů ministerstva usedne asi 117.900 prvňáčků. Počet žáků v základních školách se podle odhadů ministerstva…

How It's Made

Automatic algorithm adds appropriate tags for each news item.

When the day ends, the daily frequency of use of each tag is calculated.

The algorithm also selects tags that are present in several sources during the day, but there was no news with them on the previous day.